Logo Gaëlle de Craene - Klinisch psycholoog - Clinical psychologist
Gaëlle de Craene
Klinisch Psycholoog – Cliëntgericht psychotherapeut (i.o.)
voor jongeren (vanaf 16 jaar) en volwassenen
+32 483 15 62 78
info@gaelledecraene.com

Adres praktijk:

Lochtstraat 20 bus 1, 3272 Testelt.
Ingang aan linkerkant van gebouw.

Gelegen in Testelt aan de grens van de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Op minder dan 10 kilometer van Aarschot, Bekkevoort, Diest, Herselt, Laakdal, Rillaar, Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlo en Westerlo.

Ruime parkeermogelijkheid voor het gebouw.
Gelieve niet te parkeren op de oprit!

Station Testelt op een 10-tal min. wandelafstand van de praktijk.

Bushalte ‘Testelt – Bergstraat‘ bevindt zich net om de hoek van de Lochtstraat (2 min. wandelafstand). Hier stopt de belbus 707 ‘Langdorp-Gelrode-Aarschot’ met haltes in Aarschot, Averbode, Gijmel, Herselt, Langdorp, Okselaar, Scherpenheuvel, Testelt, Wolfsdonk en Zichem.

Bushalte ‘Testelt – Plaats Vondel’ bevindt zich op 4 min. wandelafstand van de praktijk. Hier stopt de belbus 707 (zie hierboven voor haltes) en 708 ‘Averbode-Rillaar-Scherpenheuvel’ met haltes in Aarschot, Kaggevinne, Keiberg, Messelbroek, Rillaar, Scherpenheuvel, Schoonderbuken, Testelt en Zichem. De gewone buslijn 36 ‘Diest-Aarschot’ stopt hier eveneens en houdt halt in Diest, Kaggevinne, Scherpenheuvel, Zichem, Averbode, Testelt, Langdorp en Aarschot.

Een belbus reserveren kan heel makkelijk op het nummer 016/31.37.00. Elke weekdag bereikbaar tussen 6u00 en 19u00 en op zaterdag, zondag en feestdagen tussen 9u00 en 16u00.

Voorkant praktijk - Front of practice

Graphic Design by Saïda Tilkin